BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, July 13, 2010

a new start..

ok. untuk pengetahuan semua, bee sendiri tak tahu kenapa bee buat blog ni.. yang pasti bee lebih suke bertumblr daripada blogging.. tapi bee nak ambil kesempatan ni untuk jadikan blog ini sebagai motivasi untuk bee mengurangkan berat badan.. bee sebelum ni mmg aktif bersukan tp tak ada bezanya, berat ttp sama.. so awal tahun ni bee mulakan atkin's diet sepertimana yang diwar-warkan oleh idola bee dlm blog taknakgemuk. hasilnya dalam 3 minggu bee dapat kurangkan 6kgs. banyak kan? tapi disebabkan nafsu makan dan x kuat semangat bee rebah jugak.. mulakan balik amalan makan yang x elok.. skrg ni dh 3-4 hari bee mula balik atkins.. harap2 kali ini bee kuat semangat.. dan blog ini bee harap dapat dijadikan medium komunikasi antara bee dgn sifu dzul dan semua atkinners yang lain.. OBESITI SIFAR =d

3 comments:

myoliza said...

salam,bee
its never too late to restart,..eat healthy, you loss naturally, yup medium blog ni boleh kita sama2 keep on track and saling memotivasi, kan, chaiyok! chaiyok!

Miho said...

Salam,

All the best!

Saya pun baru nak mula. (oh, hi fellow tumblr..:D)

~bee~ said...

@ myoliza : thanx for the advises.. i really hope i can make it.. juz like all of u out thr.. :D

@ miho : all the best to u too.. jum kite mula same2.. hey, u love tumblr as well.. nnti bg kite link yer